Alles over Artiesten Manager bij BookYou.com

Heb je als artiest echt een manager nodig. BookYou is namelijk met buitengewoon goede software op de markt gekomen die de manager hierin kan ondersteunen. Deze werkt zodanig goed, dat zelfs een artiest die feeling heeft voor managementtaken, hiermee goed uit de voeten kan. De artiesten manager is hiermee in veel gevallen overbodig geworden. BookYou biedt namelijk een overzichtelijk programma welke iedere artiest of manager goed kan gebruiken voor alle randzaken die geautomatiseerd kunnen worden.

 

Je kunt als artiest zonder manager dus toch doen waar je het best in bent en het leukste vindt: de planken op en de show stelen! BookYou zal je begeleiden in alle saaie verplichtingen die erbij komen kijken. Denk daarbij aan het in de markt zetten van je diensten, het naar je toe trekken van opdrachten, het in de gaten houden van alle open staande opties, de aftersales, het opmaken van offertes, contracten en facturen. Zelfs je webpresentatie en social media kun je onderhouden met BookYou.

 

Momenteel zijn er al veel artiesten en managers die met BookYou werken. Bekijk hier wat zij met BookYou doen en wat zij ermee bereiken. BookYou stimuleert artiesten om hun eigen manager te zijn. Uiteraard kan dit alleen als de artiest ook enige kwaliteiten van een manager in zich heeft. BookYou geeft hier regelmatig workshops in. Ook voor managers van artiesten is BookYou een goede en degelijke software oplossing. De applicatie is tijdsbesparend, inkomensverhogend en creëert boekingsoverzicht. Lees hier welke zes manieren BookYou ondersteunt om iedere entertainer meer winst te genereren. BookYou biedt zelfs een leadgarantie voor artiesten en managers. Lees daar hier meer over.

 

BookYou biedt een platform voor artiesten die in elkaar kunnen bemiddelen via hun eigen reserveringswebsite. Een dergelijke boekingswebsite is een erg interessant onderdeel van BookYou die het mogelijk maakt om als artiest een completere act of show aan te bieden. Uiteraard is hier een online boekingsagenda aan gekoppeld.

 

Indien je als artiest en manager je marketing reeds goed voor elkaar hebt kun je kiezen voor BookYou voor de tijdsbesparende mogelijkheden. Ten opzichte van Excel behaald BookYou een tijdswinst van 73%. De analyse die dit bewijst is hier te bekijken. Als je graag een demo van BookYou wilt ontvangen kun je dit hier aangegeven. Binnen vijf minuten zul je overtuigd worden van de krachtige onderdelen die BookYou jou kan bieden.

 

En ja, BookYou is betaalbaar voor iedere artiest of manager. Met de BookYou leadgarantie ben je ervan verzekerd dat je de kans gegarandeerd krijgt aangeboden om je bijdrage aan BookYou dubbel en dwars terug te verdienen. Dit alles bij elkaar maakt het dat BookYou zichzelf als doel stelt om binnen drie jaar de wereldstandaard in boeking software te worden. Bekijk hier meer functionaliteit.