Alles over Entertainment Administratie Software bij BookYou.com

Er wordt veel gezocht naar goede administratie software voor entertainment. Het is een hot item! Artiesten gaat de wereld over, verdienen steeds meer, en op die manier wordt er ook meer verlangt van alle software die hen hierbij helpt. Ontstaan vanuit de vraag van de branche heeft BookYou hier op ingespeeld met een zeer doordachte applicatie voor de entertainmentbranche. Deze software biedt uitgebreide administratie en CRM tools, welke je bedrijf een vliegende start kunnen geven, zodat je je direct van begin af aan kunt meten met de belangrijkste concurrentie binnen de entertainment branche.

 

Wat wordt er verwacht van moderne entertainment administratie software? De software moet ervoor zorgen dat je jezelf kunt herinneren aan de lopende offertes en optie-aanvragen. De software van BookYou kan zelfs desgewenst automatisch via de mail een optie opvolgen. Indien je deze daarna zelf weer opvolgt met een telefonische terugbel actie loop je het hiermee twee stappen voor op concurrentie. Via BookYou kan desgewenst het volledige boekingsproces van het entertainment geautomatiseerd verlopen. Wij adviseren echter wel een of twee terugbel momenten in te bouwen in het boekingsproces. Dit bevordert het vertrouwen van de klant en het persoonlijke contact.

 

Is er nog meer waar degelijke entertainment administratie software aan moet voldoen? Jazeker binnen een paar clicks moet een volledige offerte gemaakt kunnen worden en direct verstuurd kunnen worden vanuit jou administratie omgeving. Bij de software van BookYou kan dat. BookYou gaat zelfs verder: er wordt zelfs direct een mail naar de artiest of entertainer verzonden waarin gevraagd wordt naar definitieve terugkoppeling. Deze is ook in jou administratie terug te zien. Desgewenst worden algemene voorwaarden, R's Riders van de artiest, VAR verklaringen, en eventuele additionele bijlagen van het entertainment mee verstuurd.

 

De factuur is binnen 3 seconden aan te maken, te checken, en te versturen. Zelfs betalingsherinneringen kun je geautomatiseerd met BookYou laten verzenden. Dit gebeurt allemaal volgens je eigen richtlijnen en je eigen tekst inhoud. Via een fraaie CMS weergave kun je je volledige handelswijze en strategie in BookYou kwijt.

 

Met de module selectie mailing kun je in een keer duizenden contacten mailen via een persoonlijke mail met ieder zijn eigen aanhef die van tevoren ter klant bepaalt. De selectie die je maakt voor deze mailing kun je samenstellen aan de hand van je klant contacten en contactgegevens van je entertainment. Ook kan hier gefilterd worden op land en ‘tags’ die je hebt aangebracht bij de interne aantekeningen van dit contact. Met geringe kosten kan op deze manier binnen een paar clicks duizenden contacten aangeschreven worden om een persoonlijke manier.

 

Ook moeten alle artiesten in communicatie meedraaien op het administratiesysteem. Met BookYou kan dit. BookYou is zogenaamde cloudsoftware. Dit maakt het mogelijk dat artiesten via een eigen inlog een eigen online agenda kunnen bekijken en beheren. Al deze agenda's zijn weer gekoppeld aan de boekingsagenda van de beheerder van de entertainment administratie software, oftewel de agent. Interessant? Vraag dan nu online de demo aan. BookYou zal je inkomen verhogen, je boekingen beheren en je veel tijd besparen! Het lijkt enigszins op een boekhoudprogramma, maar dan gericht op boekingen. Indien je dit programma zou door koppelen naar een programma als Exact Online, Yuki, Reeleezee of Asperion, heb je alle gegevens die nodig zijn voor een belastingaangifte direct in je boekingsprogramma zitten. Bekijk hier alles over BookYou.