Veelgestelde vragen
De mogelijkheden van BookYou

BookYou is een online applicatie voor boekingsmanagement, marketing en administratie. De applicatie kan worden gebruikt door artiesten, bands, entertainers, boekingskantoren en eigenlijk iedereen met een verhuurbaar product. 
De aanschaf van een BookYou account biedt direct online boekingsmogelijkheden, via je eigen boekingssite.


We streven ernaar voor iedereen een zo passend mogelijk account te bieden. Hier kan je meer informatie over de prijzen vinden. Indien onze accounts niet aansluiten bij je wensen kun je een verzoek doen per email naar: support@bookyou.com, of bel naar 020 4683111.

Ja dit is mogelijk. Je dient dan je domeinnaam op te geven bij de aanvraag van BookYou. Je kan dan een volledige website van BookYou krijgen, of alleen het boekingsformulier op je bestaande website zetten. Ook kan je uiteraard altijd een snelkoppeling toepassen die je op je eigen website plaatst. 

BookYou automatiseerd het gehele boekingsproces. Binnen een paar klikken staat een boeking de boekingsagenda. Facturen worden automatisch opgemaakt. Callsheets, betalingsherinneringen, contracten, riders, etcetera worden allemaal automatisch meegestuurd.

Lees hier meer over de tijdsbesparende functies van BookYou.

Voor meer informatie kan je telefonisch of via mail contact opnemen met BookYou. Je krijgt antwoord op al je vragen en mocht het nodig zijn, dan wordt je via Teamviewer door het systeem geleid. Ook zijn er open avonden voor een ieder die geïnteresseerd is in BookYou. klik hier voor meer informatie.

Tel.: 020 468 3111
Mail: info@bookyou.com

BookYou is het meest complete systeem. Het is het enige boekingsmanagement systeem met marketingtools. Daarnaast zorgt BookYou ervoor dat je boeking binnen een paar clicks in het systeem staat. Tijdsbesparing en overzicht staan voorop bij BookYou. Klik hier voor meer informatie over tijdsbesparing.

Overstappen naar BookYou is erg gemakkelijk. Wij zetten je klanten, locaties en toekomstige boekingen voor je in het systeem. No hassle.

BookYou is eenvoudig in gebruik. Ook voor beginnende artiesten. Voor beginnende artiesten biedt BookYou een eigen website aan, zoekwoorden voor Google en social media links.

Je hoeft niet professioneel te zijn voor BookYou, BookYou maakt je professional. 

BookYou kan je netwerk vergroten door middel van het onderdeel "Netwerk Bookings". Hiermee kom je in contact met andere gebruikers van BookYou en kan je bemiddelen in elkaar of in elkaars artiesten/producten. Klik hier voor meer informatie over Netwerk Bookings.

Je kan uiteraard zelf instellen of je mee wilt doen aan Netwerk Bookings.

Inschrijven

Als je direct met BookYou wilt beginnen, dan kan je bellen naar 020 468 3111 of een mailtje sturen naar info@bookyou.com. Dan wordt je direct geholpen door één van onze medewerkers en kan je direct aan de slag!

BookYou heeft er voor gekozen om geen trial accounts aan te bieden. Dit om de simpele reden dat je na een maand nog geen significante omzetverhoging kan waarnemen. Je moet met BookYou langere tijd aan de slag, maar dan merk je ook echt verschil.

Als je inschrijving goed is verlopen, ontvangt je van ons een bevestigings e-mail. Hierin staan al je gegevens nogmaals en een link waarmee je kan inloggen bij het boekingsmanagement van je BookYou account. Heb je geen bevestigingsmail ontvangen? Of twijfel je over de status van de inschrijving? neem dan contact met ons op. Telefonisch via 020 4683111 of per mail: support@bookyou.com.

Let op!
Het ontvangen van de bevestigingsmail kan enige tijd duren.

De bevestigings email is je bewijs van inschrijving. Voor meer informatie over je inschrijving, kun je een mailtje sturen naar support@bookyou.com.

Je kan een tweede account nemen, echter kun je niet twee accounts met dezelfde gegevens aanschaffen. Mocht je een tweede lidmaatschap willen, raden we je aan eerst contact met ons op te nemen via e-mail: info@bookyou.com.

Het gebruik van BookYou

Als je ingelogd bent bij boekingsmanagement kun je direct je gegevens wijzigen. Dit doe je door rechts bovenin te klikken op gebruikersgegevens.

Hiervoor dien je direct contact met ons op te nemen via e-mail support@bookyou.com

BookYou is een programma door en voor spelers in de branche. Als de gewenste extra functionaliteit voor meerdere toepasbaar is,  dan komt het op de to do list van BookYou.

Als je als klant persoonlijke functionaliteit wilt dan kan je een aanvraag formulier downloaden waarop je kan invullen wat je mist aan functionaliteit. Dan krijg je, mits het te realiseren is, een passende offerte terug.

Bij BookYou kan je met meerderen inloggen op één account. Mocht je willen dan bepaalde medewerkers slechts een aantal modules kunnen beheren, dan kan je een aparte inlog voor ze maken.

Op onze website vind je veel informatie over BookYou. Mochten er toch nog vragen zijn; Neem dan contact met ons op via e-mail info@bookyou.com, of telefonisch via 020-468 3111.

Met klachten kun je altijd terecht bij een van onze medewerkers. Je kunt contact opnemen met BookYou via het contactformulier op de website, via email: support@bookyou.com. We proberen dan je klacht binnen 24 uur te behandelen.

Bij gebruikersgegevens, rechts bovenin het boekingsmanagement, is er een mogelijkheid je wachtwoord te wijzigen.

Systeemvereisten

BookYou werkt geheel webbased en werkt goed op zowel Windows- als Macintosh- computers. De minimale vereisten zijn: 1.8 GhZ processor 256 MB RAM geheugen een schermresolutie van 1024 x 768 pixels een internetverbinding met een minimale bandbreedte van ISDN Microsoft Internet Explorer, Mozilla Firefox of Google Chrome Macromedia Flash player 8 of hoger